3DaysWake
3DaysWake Foto: 3DaysWake

3DaysWake Lanceert Nieuwe Single “Kijk Omhoog!” en tourt langs scholen.

29 maart 2024 om 08:34 Lokaal Deel je nieuws

De energieke pop/rock band 3DaysWake , die zijn thuisbasis heeft in Veenendaal, bevindt zich momenteel midden in een inspirerende scholentour langs voortgezet onderwijsinstellingen door heel Nederland, nadat ze precies een week geleden hun single “Kijk Omhoog!” hebben uitgebracht. Deze Nederlandstalige track, met een krachtige boodschap die resoneert in het digitale tijdperk, is met veel enthousiasme ontvangen.

“Kijk Omhoog!” nodigt luisteraars uit om even de digitale afleidingen opzij te zetten en het moment te omarmen. Verpakt in een aanstekelijke Nederlandstalige popsong, belicht het nummer de invloed van sociale media en technologie op onze dagelijkse interacties en ons welzijn.

Het hart van de boodschap wordt gevangen in het krachtige refrein: “Kijk omhoog, laat je scherm voor wat het is. Kijk omhoog, en vergeet die angst voor wat je mist. Kijk omhoog, luister naar wat ik je zeg. Kijk omhoog, volg jij de socials of je eigen weg?” Dit refrein nodigt uit tot reflectie over de keuzes die we maken en spoort aan tot een leven waarin we zelf de koers bepalen, niet gestuurd door de voortdurende stroom van online content.

“Kijk Omhoog!” is onze boodschap om te zeggen: “Hey, vergeet die FOMO en volg je eigen weg!” In een wereld die snel evolueert en waarin keuzes overvloedig zijn, herinnert deze single ons eraan om even te pauzeren en te overdenken wat werkelijk belangrijk is. Het draait erom dat je durft te kiezen voor wat je gelukkig maakt, zonder je te laten beïnvloeden door mogelijke gemiste kansen. Het is een ode aan iedereen die de moed heeft om zijn eigen pad te volgen en te genieten van wat echt waarde heeft. Dus, til je hoofd op en maak je eigen keuzes, want dat is waar het leven om draait!

De huidige scholentour, in samenwerking met Max Music, is een interactieve ervaring waarbij de leden van 3DaysWake in gesprek gaan met studenten over het vinden van een gezonde balans tussen online activiteiten en het echte leven.

“Kijk Omhoog!” is sinds een week beschikbaar op alle populaire muziekplatforms.

Voor meer informatie over de band en de lopende tour, bezoek hun officiële website op 3dayswake.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie