Zangeres Inge van der Veen
Zangeres Inge van der Veen Archief Inge van der Veen

Jamsessie met zangeres Inge van der Veen in Downtown Veenendaal

1 februari 2024 om 12:37 Lokaal Deel je nieuws

Op vrijdag 9 februari bundelen Jamsessie Veenendaal en Vlow0318 opnieuw de krachten om alle muzikanten en muziekliefhebbers in Veenendaal en omstreken te verenigen tijdens de maandelijkse jamsessie in Downtown (Tuinstraat 133). De avond begint om 19.00u met het muzikanten spreekuur en gaat door tot ongeveer 22.00u.

Elke tweede vrijdag van de maand ondergaat Downtown tijdens de jamsessie een transformatie tot dé muzikale ontmoetingsplek van Veenendaal. Vanaf 19.00u staan de ervaren muzikanten van de huisband klaar voor het muzikanten spreekuur, waar zowel startende als minder ervaren muzikanten ondersteuning kunnen krijgen.

Om 20.00u trakteert de Jamsessie huisband het publiek op een kort optreden om de avond af te trappen. Deze keer hebben we een bijzondere gast: vocal coach en zangeres Inge van der Veen, bekend als achtergrondzangeres bij artiesten als Nick & Simon, Mart Hoogkamer en vele anderen. Na de opening door de huisband krijgen bezoekende muzikanten de kans om het podium te betreden. Van het gezamenlijk spelen van bekende hits tot grensverleggende muzikale experimenten, alles is mogelijk! En natuurlijk is er altijd ruimte voor een soulvol bluesje in C. 

Iedereen is van harte welkom!

Een assortiment aan instrumenten, waaronder een drumstel, gitaar- en basversterkers, een piano en een PA-systeem, staan gereed voor gebruik. Bespeel je een ander instrument? Neem het gerust mee.

Voor extra informatie, het indienen van verzoeknummers of suggesties, bezoek https://jamsessieveenendaal.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie