• Alles
 • (1)
  Zakelijk
 • (2)
  Lezingen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Natuur
 • (1)
  Cursus-Workshop
 • (4)
  Kinderevenement

Open Hutspottoernooi bij DOVO

woensdag 5 mei 9:30 t/m 16:00 uur

Eindelijk is het zover! Op woensdag 5 mei 2021, vindt aan de rode zijde van sportpark Panhuis DOVO’s hutspot toernooi plaats! Het toernooi is voor de leeftijdscategorieën vanaf JO7 tot en met JO15 (leeftijden 6 t/m 14 jaar). Zowel leden, als niet leden, jongens en meiden, zijn welkom. Heb jij ook zin om wat leuks te doen in jouw meivakantie? Dan is dit de activiteit waaraan je moet deelnemen.

We starten om 9:30 met een gezamenlijke opening en warming-up. Daarna zullen we van start gaan met de wedstrijden. Het toernooi bestaat uit een poulefase en kruisfinales. Na de poulefase zullen de poulewinnaars gaan uitmaken wie het toernooi zal gaan winnen. Tussen de wedstrijden door zijn er voor de spelers diverse activiteiten georganiseerd. Na de finales zal de dag leuk worden afgesloten.

De leeftijdscategorieën JO7 tot JO9 zullen gehusseld worden. De leeftijdscategorieën JO10 tot JO12 zullen met elkaar gehusseld worden. Ook worden de leeftijdscategorieën JO13 tot JO15 met elkaar gehusseld. Tot slot, zal er bij genoeg aanmeldingen een apart meiden hutspottoernooi plaatsvinden, bij weinig aanmeldingen worden de meiden ingedeeld bij de jongens .

Wij zijn bij DOVO altijd opzoek naar nieuw talent. DOVO is, zoals vele al weten, de leukste club van Veenendaal en omstreken. Ben je nog geen lid van DOVO en ben je nieuwsgierig? Via de onderstaande link kan je je gratis inschrijven voor het hutspottoernooi. Besluit je na het toernooi om lid te worden, dan kan je de rest van het seizoen gratis voetballen bij DOVO.

Wil jij je vriend of vriendin meenemen? Leuk! Via de link hieronder kan hij/zij zich inschrijven.

Voor vragen kun je mailen naar: Hutspottoernooi@dovo.nl


deel deze activiteit

Locatie

Voetbalvereniging DOVO
Veenendaal
Verlengde Sportlaan
3905ae


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden