• Alles
 • (1)
  Fiets-Wandeltocht
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop

Online Open Huis bij De Muzen

zaterdag 17 april 10:00 uur

Foto: Muziekschool de Muzen

Maak kennis met de drama-, dans- en muzieklessen van De Muzen tijdens het online Open Huis op zaterdag 17 april. Tussen 10.00 en 12.00 uur is iedereen van harte welkom om de docenten te ontmoeten en mee te doen aan workshops. Ook kunnen vragen gesteld worden over het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Het jaarlijkse Open Huis van De Muzen wordt dit jaar in een digitaal jasje gestoken om iedereen zo toch de kans te geven om kennis te maken en informatie in te winnen. Zo zitten zaterdag 17 april veel docenten klaar om via Zoom bezoekers te ontmoeten. Dit gebeurt via speciale breakout rooms, zodat de vragen ook rechtstreeks gesteld kunnen worden aan de vakdocenten of aan de administratie. Ook schuift Jeugdfonds-intermediair Sonja Brouwer aan om antwoord te geven op alle vragen met betrekking tot het jeugdfonds. Daarnaast kan je online langsgaan bij vioolbouwer Marietta Schwarz en bij Hans Spies van Spies blaasinstrumenten.

Workshops

Naast alle gelegenheid om antwoord te krijgen op vragen, zijn er ook leuke workshops. Zo verzorgt docente Kim Bosch bijvoorbeeld een workshop bodypercussie voor de hele familie en ook een workshop liedjes zingen voor kinderen. Volwassenen die zin hebben om te zingen, kunnen aanschuiven bij de online workshops van klassieke zangdocente Hannie Slingerland. Zij kunnen onder meer kennis maken met de nieuwe zangcursus ‘Fitness voor de stem’.

Zangdocent Sjoerd Arends verzorgt een workshop vol opwarmoefeningen en de basics van het zingen van popmuziek. Deze workshop is geschikt voor iedereen die benieuwd is hoe je stem werkt en hoe je je zangstem kunt ontdekken.

Miriam Veeger brengt twee workshop voor de jongste kinderen; er is een speciale muziekworkshop voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar en voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar is er de workshop Muziekspeeltuin, gebaseerd op een cursus van De Muzen.

Informatie en programma

Kijk voor meer informatie, de link naar het online Open Huis en het programma op www.demuzen.nl. Zijn er vragen, neem dan gerust contact op via info@demuzen.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Spectrum
Veenendaal
Kees Stipplein 72
3901tp


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden