• Alles
 • (3)
  Film
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Natuur
 • (2)
  Cursus-Workshop
 • (1)
  Kinderevenement

Clean Up Day A Rocha met Carla Dik

zaterdag 19 september 9:00 t/m 12:30 uur

Samen met Carla Dik (CU) zwerfafval opruimen in Veenendaal-Oost op zaterdag 19 september

Zaterdag 19 september is het World Clean Up Day. Wereldwijd komen vrijwilligers in actie om de schepping te bevrijden van zwerfafval. A Rocha Heuvelrug doet mee, samen met haar nieuwe ambassadeur, ChristenUnie-kamerlid Carla Dik. Ook jij kunt meehelpen om een stukje Veenendaal vrij te maken van plastic en ander zwerfafval.

We gaan aan de slag in Veenendaal-Oost. Daarbij nemen we natuurlijk ook de wegen mee rondom natuurgebied de Groene Grens. Daar werkt A Rocha regelmatig mee aan het beheer. Iedereen kan zich aanmelden, ook ouders met kinderen zijn hartelijk welkom. Uiteraard ook een prachtige kans om met Carla Dik en elkaar door te praten over duurzame landbouw, natuurbeheer, klimaatbeleid en het terugdringen van plastic afval.

Starttijdstip en verzamelpunt

Verzamelen om 9.00 uur bij het informatiecentrum van Veenendaal-Oost, Van Essenlaan 1 in Veenendaal. Na een korte instructie verspreiden we ons in groepjes lopend of per fiets over de wijk. Neem je eigen werkhandschoenen mee. A Rocha zorgt voor hesjes, grijpers en afvalzakken. Halverwege is een gezamenlijke pauze met koffie/thee met iets lekkers. Rond 12.15 uur is de afronding bij het informatiecentrum.

Aanmelden

Gaar uiterlijk donderdag 17 september aanmelden via heuvelrug@arocha.org. Ook spontane deelnemers zijn echter hartelijk welkom.


deel deze activiteit

Locatie

i-centrum, Veenendaal-oost
Veenendaal
Van Essenlaan 1
3907ja


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden