• Alles
  • (1)
    Film
  • (1)
    Religie
  • (3)
    Muziek

Gitaarconcert Mart Hillen

vrijdag 18 september 19:30 uur

Foto: Dutchfoto

Er zijn weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een héle band. Mart Hillen doet dat: hij speelt de melodie en de baspartij, en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. Vrijdag 18 september treedt hij op in Theater Lampegiet.

VEENENDAAL - Zijn ‘band’ bestaat uit de diverse door hem bespeelde gitaren. Hierdoor beleef je de muziek van onder meer U2, Michael Jackson, Queen én van Nederlandse artiesten op een nieuwe manier; je zingt in je hoofd mee zonder afleiding van bandleden. Er ontstaat ruimte voor je eigen invulling en gedachten.

In 2016 won Mart de theaterwedstrijd Rabo On Stage in Zutphen en de Fingerstyle Academy Awards in Amsterdam waarna hij speelde met ’s werelds beste akoestische gitarist Tommy Emmanuel.

Nu is er dan dit soloconcert, die hij maakt met niemand minder dan regisseur en theatervakvrouw Leoni Jansen. Waarin hij zijn virtuoze gitaarspel verbindt met grappige en persoonlijke verhalen. Tommy Emmanuel roemde Mart Hillen met zijn uitspraak: ‘Ik denk dat ik wel met pensioen kan.’

De voorstelling begint om 19.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor 19,50 euro via de website van Theater Lampegiet.

www.lampegiet.nl


deel deze activiteit

Locatie

Theater de Lampegiet
Veenendaal
Kerkewijk 10
3901eg


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden