• Alles
 • (3)
  Film
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Natuur
 • (2)
  Cursus-Workshop
 • (1)
  Kinderevenement

PvdA Veenendaal ontmoet de Wijk

dinsdag 22 september 20:00 t/m 22:00 uur

Yvonne Cloo

Op dinsdagavond 22 september organiseert PvdA Veenendaal een eerste editie van een serie avonden in de wijk waarbij zij in gesprek gaat met de bewoners. Deze eerste editie zal plaatsvinden in Wijkcentrum Panorama aan De Tinneweide 144A en betreft de wijk Engelenburg. We beginnen om 20:00 uur.

In Veenendaal vind je een mix van vele culturen en herkomstlanden. Dit is een verrijking, maar verschil in taal en culturele achtergrond maakt onderling contact vaak moeilijk.

Fractieleider Hans van de Braak zal met een aantal fractie- en andere leden van de PvdA samen met jullie praten over de dingen die jullie bezighouden. Vragen over zorg en veiligheid in de wijk, hoe we met bepaalde instanties in contact kunnen komen enz.

We hopen op een levendige en leerzame discussie waarin iedereen kan zeggen wat hem of haar bezig houdt. Doordat Covid-19 ons land nog niet heeft verlaten dienen we de landelijk geldende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen en daarvoor is het van belang van tevoren door te geven als je erbij wilt zijn. Aanmelden kan door naam, adres en telefoonnummer via veenendaal@pvda.nl door te geven. Mocht het voor u niet mogelijk zijn een mail te sturen, dan is aanmelding aan de zaal ook mogelijk. Met uw gegevens zal uiterst zorgvuldig omgegaan worden.

We hopen op een goede opkomst en er staat voor iedereen een kopje koffie of thee klaar.

Graag tot 22 september!


deel deze activiteit

Locatie

Panorama
Veenendaal
De Tinneweide 144a
3901km


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden